-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Ședința de judecată în cazul Marinei Tauber a fost amânată. Examinarea cauzei reluată la ora 8:00 dimineața

Must read

Comentarii recente

Ședința de judecată în cazul canditatului Partidului „ȘOR” la funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, a fost amânată. După 18 ore de la inițierea procesului, judecătoarea Natalia Costaș a dispus întreruperea ședinței și reluarea examinării cauzei la ora 8:00 dimineața.

Aseară, ședința a fost reluată după ora 21:00 și a continuat până aproape de miezul nopții. După ce au considerat că acțiunile instanței sunt  părtinitoare pentru neadmiterea cererilor privind inadmisibilitatea în instanță a cauzei examinate, avocații au mai înaintat câteva cereri de recuzare ale judecătorului, care, de asemenea, au fost respinse pe motiv că „nu se admite recuzarea repetată a aceluiași judecător”.

Spiritele s-au aprins în sala de judecată în momentul în care avocații Partidului „ȘOR” au mai înaintat o cerere cu privire la atragerea persoanelor în proces – și anume – audierea a 15.918 de bălțeni, care au votat pentru Marina Tauber în primul tur de scrutin.

Și această cerere a fost respinsă după mai multe schimburi de replici între cei prezenți în sală. Instanța a trecut la examinarea cauzei în fond după miezul nopții.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri