0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Secretarul de Stat al DRRM, Adrian Dupu, în vizită la Guvernul R. Moldova

Must read

Comentarii recente

Adrian Dupu, Secretarul de Stat al Deprtamentului pentru Relația cu R. Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, a avut o întrevedere cu prim-ministrul R. Moldova, Natalia Gavrilița. Discuțiile celor doi oficiali s-au axat pe proiectele pe care le are în desfășurare DRRM, dar și proiectele și planurile de viitor ale Departamentului.

Potrivit lui Dupu, Gavrilița a manifestat deschidere în a oferi sprijin pentru ceea ce-și dorește să realizeze DRRM. 

„În cadrul ultimei vizitei la Chișinău, am avut o întâlnire cu Prim-ministrul Republicii Moldovei, doamna Natalia Gavrilița. În calitate de Secretar de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, i-am prezentat misiunea și rolul DRRM și proiectele pe care Departamentul le are în desfășurare în acest an. Totodată am discutat strategii și acțiuni viitoare pe care DRRM le are în vedere pentru consolidarea relațiilor dintre România și Republica Moldova. I-am cerut Prim-ministrului sprijinul pentru ceea ce ne dorim să realizăm și mă bucur că am găsit deschidere din partea Domniei Sale, care ne-a asigurat de toată susținerea”, menționează secretarul de stat al DRRM.

În cadrul vizitei sale la Chișinău, Adrian Dupu a avut o întrevedere și cu secretarul de stat al MAI, Serghei Diaconu. Cei doi au discutat despre intensificarea relațiilor de parteneriat dintre Ministerul Afacerilor Interne al R. Moldova și DRRM. 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri