-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Secretarul de stat al D.R.R.M., Adrian Dupu, la CISL „E. Coşeriu: O bună ocazie de a întări angajamentul României în derularea proiectelor cultural-educative cu mediul academic din R Moldova

Must read

Comentarii recente

Universitatea de Stat din Moldova organizează, în perioada 24-25 septembrie 2021, în colaborare cu Universitatea Naţională „Yurii Fedkovici”, Cernăuţi, Ucraina, și cu Universitatea „Ştefan cel Mare”, Suceava, România, dar și cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (D.R.R.M.) din cadrul Guvernului României, Colocviul Internaţional de Ştiinţe ale Limbajului „Eugeniu Coşeriu” (CISL).

Astăzi, la deschiderea colocviului este prezent și secretarul de stat al D.R.R.M., Adrian Dupu. Oficialul afirmă că evenimentul este o bună ocazie de a întări angajamentul României în derularea proiectelor cultural-educative cu mediul academic din Republica Moldova.

„Mă bucur să fiu din nou la Chișinău și să particip la Universitatea de Stat din Moldova, la deschiderea Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului “Eugeniu Coșeriu”.

Organizată și cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, această a 16-a ediție este o bună ocazie de a întări angajamentul României în derularea proiectelor cultural-educative cu mediul academic din Republica Moldova.

Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului ”Eugeniu Coșeriu” a adus alături peste 100 de membri ai comunității academice, reprezentanți ai universităților și institutelor de cercetare din Republica Moldova și de peste hotarele ei.

Felicit organizatorii pentru continuitate și îi asigur de suportul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României,” a scris secretarul de stat al D.R.R.M., Adrian Dupu pe pagina sa de Facebook.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri