30 C
Chișinău
vineri, septembrie 17, 2021

Se transportă droguri, arme sau organe? Ce spune un ex-șef din cadrul Î. S. „Poșta Moldovei”

Must read

sergiu CebotariFostul Șef al Serviciului control financiar și audit intern din cadrul Î. S. „Poșta Moldovei”, Sergiu Cebotari, vine cu noi informații referitor la ce se transportă prin intermediul Poștei Moldovei.

După ce a făcut dezvăluiri legate de anabolizantele care erau expediate zilnic prin Poșta Moldovei în SUA și Uniunea Europeană, acum acesta nu exclude ca și alte lucruri să fie transportate prin scheme similare.

Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

„Se duceau țigări și medicamente. Țigări în cantități mari. Erau două companii care duceau, persoane fizice duceau. Chiar o persoană s-a judecat cu întreprinderea de stat și care i-a permis ulterior transportarea. Țigările se duc câte 20 de pachete, iar zilnic erau foarte multe. Se aduceau cu microbuzul, era imposibil de numărat. Microbuzul venea, descărca, se ambalau țigările și se duceau la aeroport. Asta de două, trei ori pe săptămână. Era o secție aparte unde se prelucrau țigările. Acum puțin s-a stopat transportarea țigărilor”, afirmă Sergiu Cebotari.

Întrebat dacă prin asemenea scheme se transportau și droguri, acesta nu a exclus.

„Două, trei medicamente sunt și droguri. Erau și pastile mari, albe, la care nu puteai face analiză. Erau unele pastile fără denumiri. Nu se știe ce erau. Puteau fi câteva sute de pachete de un fel, alte sute de alt fel, după cum era comanda”, mai spune fostul Șef al Serviciului control financiar și audit intern din cadrul Poștei Moldovei.

Invitatul nu a putut confirma, dar nici infirma faptul că prin intermediul Poștei Moldovei se poate realiza și traficul de arme sau organe.

„Nu pot face mai multe dezvăluiri pentru că primează securitatea mea și a familiei mele, dar este grav. Ce mai poți transporta prin poștă? Sunt plicuri, pachete, cutii. Nu pot să spun exact. Să spun nu, da exact ar însemna să-mi pun viața în pericol. Multe lucruri pot fi transportate prin Poșta Moldovei”, mai adaugă sursa.

(video) Anabolizante în valoare de jumătate de milion de dolari expediate zilnic prin Poșta Moldovei

Sursa:unimedia.info

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri