23.7 C
Chișinău
duminică, 26 iunie, 2022

Scandal la PD după alegerile din Chișinău; Decizii drastice luate de Plahotniuc

Must read

Comentarii recente

Rezultatele din cadrul alegerilor anticipate din Chișinău au provocat un adevărat scandal la sediul Partidului Democrat, potrivit unor surse ale Cotidianul.md.

Președintele partidului, Vladimir Plahotniuc, i-ar fi convocat pe consilierii săi, dar și pe responsabilii din conducerea trustului de presă General Media Group, pentru a le solicita explicații în privința rezultatelor slabe pe care le-a obținut Silvia Radu, în ciuda promovării masive a acesteia.

Mai mult, el i-ar criticat dur pe cei care au decis ca Silvia Radu să nu instaleze bannere electorale în capitală și nici să nu-și facă spoturi publicitare.

Potrivit acelorași surse, s-ar mai fi decis ca în aceste 2 săptămâni de campanie, trustul media al lui Plahotniuc să ignore subiectele electorale, încercând astfel să provoace absenteism, care l-ar avantaja pe candidatul socialist Ion Ceban.

Mai mult, în următoarele zile reprezentanți ai PDM ar urma să-și declare sprijinul pentru Andrei Năstase, pentru a crea astfel subiecte în presa controlată de Igor Dodon, în care Năstase să fie acuzat că este susținut de Plahotniuc.

Sursa:cotidianul.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri