-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

S.A. „Franzeluţa” are un nou director

Must read

Comentarii recente

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” are un nou director general interimar. Este vorba despre Victor Matcov, care are 15 ani de experienţă în industria alimentară. Anterior, acesta a deţinut funcţia de director de Fabrică, director al Departamentului de achiziţie şi şef al Departamentului de vânzări în cadrul aceleiaşi întreprinderi.

Noul director interimar a fost prezentat colectivului de către Eugeniu Cozonac, directorul Agenţiei Proprietăţii Publice, care i-a urat o activitate productivă şi l-a îndemnat să muncească alături de echipă pentru a obţine rezultate fructuoase.
 

„Cred că este o schimbare spre bine. Lucraţi într-un domeniu competitiv, aflat într-o continuă transformare, de aceea ideile şi planurile noi sunt absolut necesare. Vă îndemn să vedeţi această schimbare ca o oportunitate de a merge într-o direcţie nouă. Aveţi si provocarea de a face faţă anumitor condiţii de pe piaţă.

Vreau să ştiu că voi, angajaţii, lucraţi din plăcere şi că ceea ce faceţi are un impact pozitiv asupra voastră dar şi a generaţiilor care vin”, a specificat Eugeniu Cozonac.
 

Amintim că fostul director general al S.A. Combinatul de panificaţie „Franzeluţa”, Boris Andros, şi-a anunţat demisia din funcţia în care s-a aflat din 2016 până în prezent.
 

S.A. „Franzeluţa” este cel mai mare producător din industria de panificaţie din Republica Moldova şi are 1500 de angajaţi.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri