21.1 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr au avut astăzi întrevedere cu cetăţenii din raionul Hânceşti

Must read

Comentarii recente

pda hancestiCele mai stringente problemele ale ţării sunt corupţia şi sărăcia, iar următorul şef de stat trebuie să fie curajos şi să lupte împotriva oligarhilor. Asta au spus locuitorii din oraşul Hânceşti care au avut astăzi o întâlnire cu membrii Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr. La eveniment a fost prezent şi liderul formaţiunii, Andrei Năstase, care a vorbit despre dezideratele Platformei DA şi metodele de scoatere a Republicii Moldova din captivitate. 

La întrunirea, care s-a desfăşurat la Casa de Cultură din oraşul Hânceşti, au participat zeci de cetăţeni.

Ceea ce urmărim noi este să se ajungă la putere cu noi forţe, cu oameni noi, dar şi de ce nu, cu oameni care au mai fost în politică, dar care nu sunt pătaţi.Oameni cu demnitate sunt şi în afara partidului nostru, cu siguranţă şi la aceea facem apel: să se unească, să se consolideze în jurul acestei idei de scoatere a statului din captivitatea unei hunte. Pe Plahotniuc îl frământă o singură întrebare: va mai rămâne el la libertate sau nu? A patra putere în stat – presa era cea mai importantă şi Plahotniuc a ştiut asta. A luat media, presa şi o transformă în bâtă împotriva oponenţilor politici, împotriva oponenţilor economici”, a declarat liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

„Ştiţi că noi toţi cei prezenţi aici am furat miliardul. Aşa reiese. Banii care au acoperit cheful la câţiva ticăloşi care au furat 15 procente din PIB-ul ţării, iată urmează să achite întreaga populaţie. Toate organele de conducere au ştiut, nimeni nu întreprins nimic, nimeni nu este tras la răspundere. Plătim factura lui Plahotniuc şi el ne jecmăneşte pe noi şi se râde de noi împreună cu toată gaşca lui. Cât se poate de trăit aşa?”, a spus vicepreşedinte Partidul Platforma DA, Alexandr Slusari

În cadrul întâlnirii, au avut loc discuţii şi despre scrutinul prezidenţial.

„Avem nevoie ca atunci când vor fi declanşate alegerile, fie prezidenţiale, fie parlamentare, oamenii să aibă pentru cine vota. S-a decis să organizăm această alternativă politică viabilă în baza unor criterii. Criteriile înseamnă integritate, profesionalism. Alternativa politică organizată după 13 septembrie este înregistrată, oamenii au pentru cine vota”, a adaugat Slusari.

Prim-vicepreşedintele PD, oligarhul Vladimir Plahotniuc, nu a răspuns la telefon pentru a beneficia de dreptul la replică.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri