17.6 C
Chișinău
miercuri, 18 mai, 2022

Reprezentanţii Platformei DA au avut o întâlnire cu locuitorii din Soroca: Oamenii susţin că nu mai pot avea încredere într-un regim controlat

Must read

Comentarii recente

soroca andreiDupă un sfert de secol de independenţă, cetăţenii Republicii Moldova continuă să fie minţiţi şi sărăciţi de guvernanţii care se gândesc doar la propriile buzunare. Avem un stat fără economie, cu o justiţie controlată şi o presă aservită politic, iar singura şansă de a scoate ţara din captivitate sunt alegerile prezidenţiale din 30 octombrie.

Asta au spus locuitorii raionului Soroca la întâlnirea cu reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr. Oamenii susţin că nu mai pot avea încredere într-un regim controlat şi îndeamnă societatea să-şi unească forţele pentru a alege un preşedinte al poporului.

Liderul mişcării protestatare Andrei Năstase le-a vorbit oamenilor despre faptul cum instituţiile mass-media controlate de oligarhul Vladimir Plahotniuc manipulează societatea, dar şi despre iniţiativa Partidului Platforma DA, a Partidului Acţiune şi Solidaritate şi a Partidul Liberal Democrat de a propune un candidat unic la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie.

Oamenii au fost receptivi şi au vorbit despre problemele pe care le au. Un localnic s-a plâns că din pensia sa şi a soţiei abia de poate face faţă cheltuielilor.

Cei prezenţi la întâlnire au semnat petiţia împotriva proiectului de lege care prevede punerea miliardului furat pe umerii cetăţenilor.

Reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr au lansat la Soroca un film despre faptul cum a ajuns oligarhul Vladimir Plahotniuc să deţină şi să controleze mai multe instituţii mass-media. Documentarul va fi difuzat la Jurnal TV, imediat după buletinul de ştiri. Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru a beneficia de dreptul la replică.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri