22.7 C
Chișinău
vineri, 1 iulie, 2022

Reporter de la Jurnal TV agresat de șeful Centrului Medicină Legală.

Must read

Comentarii recente

 456x0_cuvsinov1Jurnalista a mers la Centru împreună cu mama pacientului Lilian Căldărari pentru a cere expertiza medico-legală, care întîrzie de cinci luni. Medicul anestiziolog , Ion Cuvșinov s-a arătat deranjat de vizita repetată a femeii și mai ales de prezența camerei de luat vederi.

Șeful Centrului a bruscat reporterul, afirmînd că nu au voie să filmeze în instituție fără permisiune. În rezultat, femeia a cărui copil este invalid din neglijența unui medic a fost izgonită împreună cu echipa jurnal TV, fără a obține vreun rezultat.

Mama lui Lilian Căldărari a atacat în judecată medicul care i-a provocat invaliditatea copilului său, însă pentru a iniția urmărirea penală nu are dovada. Femeia disperată crede că doctorii ascund adevărul pentru a se apăra unul pe celălalt și susține că va continua să lupte.

Lilian Căldărari, în vîrstă de 9 ani, a căzut în comă în urma unui șoc anafilactic și un stop cardiac, cauzate de administrarea unui anestezic în cabinetul stomatologic. De patru luni n-a înregistrat progrese.

Articolul precedentVlad Filat se duce la Bruxelles
Articolul următorStart Eurovision Moldova
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri