18.3 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Regimul recidivează: A făcut dezastru în centrul capitalei cu pliante denigratoare în adresa lui Andrei Năstase şi a Maiei Sandu

Must read

Comentarii recente

Campania acerbă împotriva liderilor forţelor antioligarhice, Andrei Năstase şi Maia Sandu, continuă. Centrul capitalei arată ca o groapă de gunoi după ce mii de pliante cu conţinut denigrator în adresa liderilor Platformei DA şi PAS au fost aruncate în stradă.

S-a întâmplat înaintea protestului faţă de sistemul mixt, organizat în special de cele două formaţiuni. De asemenea, au fost instalate câteva urne mobile menite să-i defăimeze pe Andrei Năstase.

Poliţia Capitalei a anunţat că s-a autosesizat in contextul cazului de instalare a urnelor mobile in PMAN, iar angajaţii Inspectoratului de Politie sectorul Buiucani au intervenit la documentarea circumstantelor, precum si încadrarea in limitele legale a acţiunilor întreprinse.

„Cazul va fi înregistrat corespunzător legii si urmează a fi data apreciere juridica conform legislaţiei in vigoare” a anunţat poliţia.

Precizăm că o situaţie similară s-a înregistrat în cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2016. Într-o noapte, groază de pliante denigratoare despre Andrei Năstase au împânzit localităţile din ţară. Broşurile au fost împrăştiate pe drumuri, în mai multe sate, iar oamenii care au semnalat acest lucru spun că făptaşii au acţionat noaptea şi că în spate ar sta Partidul Democrat.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri