16.6 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Reacția lui Năstase, după ce conducerea Parlamentului i-a cerut despăgubiri

Must read

Comentarii recente

Andrei Nastase scenaOligarhul Vladimir Plahotniuc încearcă să demoralizeze și intimideze protestatarii, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, care a reacționat la scrisoarea din partea conducerii Parlamentului, prin care liderilor protestatarilor li se cere să achite despăgubiri de 750 de mii de lei, în urma protestului din 20 ianuarie.

În opinia lui Năstase, scrisoarea scoate în evidenţă frica, minciuna, trufia, ipocrizia şi agramaţia juridică a celui mai toxic personaj din regiune – Plahotniuc.

„Acest proxenet politic pune în aplicare tehnici sovietice şi banditeşti de intimidare şi de demoralizare a celor pe care i-a jefuit din dosul şi din faţa tatălui său spiritual Voronin. După mimarea investigării furtului miliardelor de lei, a spălărilor de miliarde de dolari, a furtului la tarifele la energie, din monopoluri, această înscenare a unor devastări şi inventarea unor prejudicii nu mai surprinde pe nimeni”, a reacționat Andrei Năstase.

„Acest criminal, beneficiar al batjocurii suportate de populaţia acestei ţări e în stare să îşi însceneze într-o zi şi propria întemniţare. Scoaterea din captivitate a statului şi a cetăţenilor merită orice sacrificiu. O viața trăită ăn Demnitate si Adevăr nu are preț”, a mai menționat Năstase.

Secretariatul General al Parlamentului a remis luni o scrisoare către Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Socialiștilor și Partidul Nostru, prin care solicită acestora să achite „achite benevol” suma de 750 098 lei, ca urmare a „pagubelor pricinuite clădirii Parlamentului”.

Cele trei entități sunt avertizate că, în cazul în care nu vor da curs solicitării, atunci vor fi acționate în judecată.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri