8.6 C
Chișinău
joi, 2 decembrie, 2021

Reacția lui Grosu după ce bașcana Găgăuziei, Irina Vlah l-a acționat în judecată: „O să discutăm în instanță”

Must read

Comentarii recente

Bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, l-a acționat în instanța de judecată pe președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu privire la apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale.

„O să mergem în istanță și o să discutăm în istanță. O să ne întâlnim cu avocații, cu persoana care m-a vizat pe mine și eu pe ea, în istanță, fără ca să fac declarații tari aici s-au dincolo, să nu se interpreteze că influențez cumva pe cineva”, a reacționatpreședintele Parlamentului, Igor Grosu.

Precizăm că, bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, l-a acționat în instanța de judecată pe președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu privire la apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale.

„Știm cum se comportă Irina Vlah și fratele ei, am auzit despre comportamentul ei. Domnia sa și-ar fi delapidat toate fluxurile financiare, atât bugetare, cât și nebugetare în Găgăuzia. Noi cunoaștem asta, și unica ce vă pot spune, pentru noi corupții nu au naționalitate”, a spus Grosu pe 6 septembrie iar Vlah l-a acționat în judecată.

Irina Vlah cere scuze publice de la Igor Grosu și prejudiciu moral în valoare de 200.000 de lei.

Prima ședință a fost programată pentru 24 noiembrie.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri