0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Răspândirea virusului Covid-19 prelungește vacanța de toamnă: Aceasta va dura 9 zile

Must read

Comentarii recente

Ministerul Educației și Cercetării a decis prelungirea vacanței de toamnă a elevilor, pentru „a preveni răspândirea virusului Covid-19 și pentru asigurarea profilaxiei și securității în instituțiile de învățământ primar, gimnazial şi liceal”. Conform Ordinului semnat de către ministrul Anatolie Topală, vacanța va dura 9 zile, în perioada 23 octombrie – 31 octombrie curent.

Totodată, Ministerul Educației și Cercetării atenționează conducătorii instituțiilor de învățământ general publice şi private să stabilească, în perioada vacanței de toamnă, un regim flexibil sau special de muncă, cu atragerea la serviciu doar a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității instituțiilor. Angajații, ai căror prezență nu este obligatorie în instituția de învățământ, își vor desfășura activitățile la distanță.

În perioada vacanţei de toamnă, în instituţiile de învăţământ primar, gimnazial, liceal şi extraşcolar publice și private nu se vor desfăşura activităţi cu prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri