32.2 C
Chișinău
joi, 30 iunie, 2022

Putin: Noile sancţiuni riscă să afecteze întreprinderi occidentale care activează în Rusia

Must read

Comentarii recente

vladimir-putin_1751954bPreşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat marţi că noile sancţiuni americane şi europene ar putea afecta întreprinderile occidentale care activează în domeniul energetic rus şi a dezminţit, totodată, prezenţa unor forţe ruseşti în estul Ucrainei.

„Dacă această (situaţie) va continua, va trebui, desigur, să vedem cum (societăţile străine) activează în Federaţia Rusă, în special în domeniile-cheie ale economiei ruse, precum cel energetic”, a declarat Putin, dând asigurări că nu nu există „nici formatori ruşi, nici unităţi speciale şi nici trupe” ruseşti în Ucraina.

Într-o alocuţiune televizată, numărul unu rus a mai spus că speră că observatorii OSCE (Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa) reţinuţi de militanţi proruşi în Ucraina vor fi eliberaţi în curând.

„Cei care sunt implicaţi ar trebui să tragă concluzii din ceea ce se întâmplă”, a adăugat Putin.

„Dacă Guvernul, sau cei care acum îşi spun guvern, au invitat astfel de observatori (…), atunci (aceşti observatori) ar trebui să înţeleagă că au intrat într-o zonă de conflict, în regiunea unei ţări care nu recunoaşte legitimitatea autorităţilor”, a spus el.

„Ei ar fi trebuit să se gândească mai înainte şi să se pună de acord (în privinţa misiunii) cu persoanele care controlează acest teritoriu”, a afirmat el.

sursa: mediafax.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri