18.3 C
Chișinău
joi, 11 august, 2022

Putin a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia a 30 de ani de independență a Republicii Moldova: „Vă doresc, Maia Grigorievna, multă sănătate și succes, iar conaționalilor Dvs – fericire și bunăstare”

Must read

Comentarii recente

Președintele Federației Ruse a felicitat-o pe președintele Maia Sandu cu ocazia aniversării a 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

Stimată Maia Grigorievna, vă transmit sincere felicitări cu prilejul aniversării a 30 de ani de independență a Republicii Moldova. Popoarele țărilor noastre sunt legate prin secole de prietenie și respect reciproc. Sunt sigur că, prin eforturi comune, am putea asigura o dezvoltare constructivă a dialogului bilateral și a cooperării în mai multe direcții. Acest lucru, fără îndoială, corespunde intereselor cetățenilor Republicii Moldova și corespunde consolidării stabilității regionale și a securității. Vă doresc, Maia Grigorievna, multă sănătate și succes, iar conaționalilor Dvs – fericire și bunăstare”, se arată în mesajul semnat de Vladimir Putin care a fost publicat pe pagina Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri