8.6 C
Chișinău
joi, 2 decembrie, 2021

PSRM nu va avea președinte? Consiliul Republican al partidului a susținut ideea anulării acestei funcții

Must read

Comentarii recente

Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, a prezidat ședința Consiliului Republican al partidului în cadrul căreia s-a discutat propunerile care au fost lansate de către Comitetul Politic Executiv al PSRM, transmite TRIBUNA.

S-a discutat despre ideea de a anula funcția de președinte al partidului și de a institui un organ colegial format din cinci persoane, cu menținerea funcției de secretar executiv.

„Membrii Consiliului Republican au susținut această propunere care urmează a fi discutată la congresul Partidului Socialiștilor din 18 decembrie curent”, spune Igor Dodon.

De asemenea, s-a discutat despre starea de lucruri din economia națională, sfera socială și situația din sectorul energetic.

„Totodată, am subliniat faptul că în noua mea calitate – cea de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”– voi continua să ofer sprijin locuitorilor țării: antreprenorilor, producătorilor agricoli și multor altora. Renunțarea mea la mandatul de deputat nu înseamnă plecarea din politică, ci dimpotrivă – o activitate mult mai strânsă cu oamenii și pentru oameni, împreună cu echipa PSRM”, spune Igor Dodon.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri