14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Protocol de colaborare dintre DRRM și Federația Română de Fotbal. Adrian Dupu: Când joacă România, românii de peste tot în lume sunt trup și suflet pentru culori

Must read

Comentarii recente

Adrian Dupu, Secretar de Stat la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal au semnat un protocol de colaborare. Acesta vizează promovarea educației, culturii, limbii române și a identității națonale prin sport.

„Când joacă România, românii de peste tot în lume sunt trup și suflet pentru culori. Unii dintre cei mai înfocați suporteri ai României sunt în stânga Prutului. De aceea, am semnat alături de Răzvan Burleanu, președintele FRF, un protocol de colaborare între Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova și Federația Română de Fotbal.”- a comunicat Adrian Dupu.

Oficialul român a mai declarat pe pagina sa de FB:

„Dorim ca sportul rege care ne-a adus atâtea bucurii și care ne ține cu sufletul la gură să fie și sportul care aduce mai aproape cele două maluri ale Prutului. Așadar DRRM și FRF vor lucra împreună pentru a promova educația, cultura, limba română și identitatea națională prin sport.”

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri