3.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

PROTESTUL din 11 iunie: „Să ne apărăm dreptul la alegeri corecte ACUM sau votul nostru nu va mai conta” // VIDEO

Must read

Comentarii recente

„Să ne apărăm dreptul la alegeri corecte ACUM sau votul nostru nu va mai conta”. Este avertismentul societăţii civile care, într-un spot video, îndeamnă toţi cetăţenii Republicii Moldova să vină duminică, 11 iunie, începând cu ora 12.00, la un protest în faţa Parlamentului.

În cadrul manifestaţiei se va cere din nou retragerea proiectelor de legi de modificare a sistemului electoral.

„Suntem cetăţeni liberi! Să ne apărăm dreptul la vot! Vinovaţii pentru furtul miliardului nu au fost pedepsiţi! Banii furaţi au fost puşi pe spatele poporului! Moldovei i se fură speranţa în ziua de mâine, iar zeci de mii de moldoveni pleacă în fiecare an! Ţara se sufocă de sărăcie şi corupţie! Deputaţii au trădat votul cetăţenilor şi slujesc oligarhii care ne fură ultimul drept – dreptul la alegeri democratice!”, se spune în spotul video.

Potrivit reprezentanţilor societatăţii civile, prin schimbarea sistemului electoral, politicienii corupţi vor să rămână la putere şi să scape de pedeapsă.

„Pe 11 iunie, ora 12.00, venim toţi la protest în faţa Parlamentului. Venim să ne apărăm paşnic dreptul la alegeri democratice”, este îndemnul societăţii civile.

Sursa:jurnal.md

 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri