13.2 C
Chișinău
miercuri, septembrie 29, 2021

PROTEST la Guvern: Tinerii DA vor prezenta astăzi lista celor 90% „absolut oneşti” din raportul Kroll

Must read

Comentarii recente

La trei ani de la primele proteste antiguvernamentale, tinerii Platformei Demnitate şi Adevăr vor desfăşura, astăzi, o manifestaţie inedită în faţa Guvernului. Organizatorii îşi propun să prezinte într-un mod sarcastic lista persoanelor incluse în raportul Kroll 2, despre care premierul Filip declara că ar fi „oameni absolut oneşti”. 

Tinerii Platformei Demnitate şi Adevăr, care au fost printre primii ieşiţi în stradă după ce a avut loc frauda bancară, spuncă după trei ani de investigaţii, guvernarea nu vrea să identifice beneficiarii „jafului secolului”.

„Odată cu publicarea sintezei raportului Kroll 2, prim-ministrul Pavel Filip a făcut o declaraţie halucintantă, precum că „90% din numele care apar sunt ale oamenilor absolut oneşti”. Asta deşi BNM l-a contrazis ulterior, spunând că niciun demnitar sau oficial nu a avut acces la raportul Kroll 2”, au declarat tinerii Platformei Demnitate şi Adevăr.

Amintim că zeci de mii de oameni au participat la manifestaţiile antiguvernamentale de acum trei ani, la care s-a cerut dizolvarea Parlamentului, declanşarea alegerilor anticipate, dar şi alegerea preşedintelui de către popor.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri