-0 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Protest la CNA: „Nu-l lăsaţi pe Shor să plece în off-shore”

Must read

Comentarii recente

protest cna 1Arestarea lui Ilan Shor şi confiscarea averii acestuia. Asta au cerut reprezentanţii societăţii civile, precum şi membrii Platformei Civice Demnitate şi Adevăr, care au protestat în faţa sediului Centrului Naţional Anticorupţie, în timp ce controversatul om de afaceri a fost adus de procurorii CNA pentru a fi audiat.

Manifestanţii au scandat „Sus Codruţa DNA, Jos Chetraru CNA!”, „Plahotniuc şi cu Filat, miliardele-au furat”, „Nu-l lăsaţi pe Shor să plece în off-shore”, „Hoţii la puşcărie” sau „Demonstraţi că meritaţi”.
protest cna 1Activiştii au cerut demisia şefului CNA, Viorel Chetraru, şi au solicitat ca Vladimir Filat şi Vladimir Plahotniuc să fie audiaţi, întrucât dânşii ar fi adevăraţii vinovaţi pentru devalizarea celor trei bănci.

„Solicităm ca aici să fie aduşi şi Filat şi Plahotniuc, nu doar scula lor criminală Ilan Shor. Luaţi exemplu de la DNA-ul românesc, acolo unde toţi corupţii, indiferent că sunt politicieni importanţi sau oameni de afaceri sunt trimişi la puşcărie”, a declarat membrul Platformei DA, Vasile Năstase.
Precizăm că protestul de astăzi a fost organizat ca urmare a manifestaţiei de amploare de duminică, 3 mai.

protest cna 2Totodată, menţionăm că Judecătoria Buiucani a decis, cu puţin timp în urmă, ca Ilan Shor să fie plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Controversatul om de afaceri are statut de învinuit în dosarul jafului de miliarde de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri