-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Protest în susținerea primarului Platformei DA de la Căușeni. Sute de locuitori ai orașului au ieșit în stradă și au semnat o petiție ca alesul local să nu fie împiedicat în implimentarea proiectelor

Must read

Comentarii recente

Primarul de Căușeni, Anatol Donțu, pe numele căruia ANI a emis în iunie, recent, un act de constatare pe faptul încălcării regimului juridic al unui conflictul de interese, a fost astăzi aclamat de sute de locuitori ai orașului care au ieșit la un protest pentru a-și susține alesul local.

„Suntem la Căușeni, unde a avut loc o manifestație în susținerea unui din cei mai buni primari ai Moldovei, Anatol Donțu. Sute de locuitori ai raionului au semnat pentru ca primarul să nu primească piedici în procesul de implementare a proiectelor bune pentru Căușeni. Vrem să arătăm performanță la nivel local,” a scris președintele Platformei DA, Dinu Plîngău pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că în septembrie 2020, în atenția Primăriei orașului Căușeni a fost înregistrată o plângere în care erau semnalate nereguli admise de către tatăl primarului la amenajarea unor construcții pe terenul proprietate publică din orașul Căușeni.

Donțu a declarat pentru presă că la mijloc ar fi fost vorba despre o comandă politică din partea ex-președintelui raionului Căușeni și consilier orășenesc din partea PLDM, Ion Ciontoloi, care ar fi sesizat ANI pentru a porni o cauză contravențională pentru nedeclararea și nesoluționarea conflictului de interese cu implicarea sa.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri