23.3 C
Chișinău
marți, 27 septembrie, 2022

Protest faţă de vizita lui Filip la Bucureşti; „Nu finanţaţi mafia politică din Republica Moldova!”

Must read

Comentarii recente

protest bucuresti filipZeci de basarabeni stabiliţi la Bucureşti au protestat astăzi împotriva Guvernului Filip. Manifestaţia a avut loc în Piaţa Victoriei, chiar în timpul întrevederii lui Pavel Filip cu omologul său Dacian Cioloş.

Cu pancarte şi drapele în mâini, oamenii au demonstrat împotriva finanţării Republicii Moldova de către România. Manifestanţii au declarat că nu au încredere în Guvernul Filip şi că doar alegerile anticipate sunt o soluţie pentru Moldova.

Unul din iniţiatorii protestului, expertul media Angela Aramă, membră a Platformei Civice Demnitate şi Adevăr, susţine că reformele nu vor fi realizate atâta timp cât Republica Moldova se află în captivitate.

„Am încercat să ne solidarizăm împotriva finanţării de către Guvernul României a guvernării corupte din Republica Moldova. Mesajele noastre au fost foarte clare, să nu fie finaţat guvernul mafiot din Republica Moldova de către România. Unul dintre mesajele pe care le-am avut a fost pentru jurnaliştii din România să încerce totuşi să reflecte mai obiectiv situaţia de acolo. Noi ştim foarte bine că reformele în Republica Moldova, cu această guvernare, nu se vor produce”, a declarat Angela Aramă.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri