13.3 C
Chișinău
marți, septembrie 21, 2021

Proiect CURENTUL: Ce rugăminte are profesoara de geografie a lui Andrei Năstase, în cazul în care politicianul ajunge Președinte

Must read

Comentarii recente

andrei nastase curentulLiderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, candidat la funcția de președinte, s-a născut în satul Mîndrești, raionul Telenești. Locuitorii satului sunt mândri de concetățeanul lor și sunt convinși că are cele mai mari șanse să devină președinte. Reporterul CURENTUL a sunat la Mîndrești pentru a afla mai multe detalii despre viitorul posibil șef al statului.

Primarul satului, Socolovschi Vasile ne-a comunicat că Andrei Năstase vine deseori în sat să-și viziteze părinții și nu exclude faptul că el poate deveni următorul președinte.

„Pe d-nul Andrei Năstase îl cunosc, sigur. Este un om tare educat și bun. Nu avem relații de tare mare prietenie ca să ne întâlnim, să discutăm. D-nul Năstase vine mai mult la părinți, de fiecare dată când are ocazia. Ne salutăm ca toți oamenii din sat și aici se reduc relațiile noastre. Dacă dumnealui va deveni președinte, ceea ce poate să se întâmple, îi pot spune că în țara asta este foarte mult de lucru pentru generația care se duce, alta care vine și care va mai veni” – a spus primarul satului Mîndrești.

Profesoara de geografie a politicianului, Mustea Varvara îl laudă pe liderul Platformei DA și consideră că șansele acestuia la președinție sunt mari.

„Ca elev a fost unul disciplinat, ordonat, deștept, descurcăreț, a fost un elev bun. Cred că dumnealui are șanse să devină președinte. Nu pot să-i dau sfaturi, dar pot să-l rog să facă ceva mai mult spre deosebire de ceilalți – să se întoarcă cu fața la popor, să ajute poporul și nu buzunarul” – a spus Varvara Mustea.

O locuitoare din sat, care a învățat împreună cu Andrei Năstase în școală, este de aceeași părere ca și consătenii ei.

„D-nul Năstase are foarte mari șanse să devină Președinte. Dacă acest lucru se întâmplă, îi doresc să aibă sănătate, răbdare și putere în tot ceea ce face” – a spus cetățeanca.

Cristina Parfeni

Sursa:curentul.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri