3.2 C
Chișinău
miercuri, 1 februarie, 2023

Prognoze bune de la șeful Pfizer: Într-un an cred că vom reveni la viaţa normală

Must read

Comentarii recente

Viaţa va reveni la normal până la sfârşitul acestui an în ţările dezvoltate. Restul lumii va aştepta până la sfârşitul anului 2022, ca să scape de ameninţarea noului coronavirus, spune preşedintele Pfizer, Albert Bourla.

„Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală”, a declarat Albert Bourla într-un interviu acordat emisiunii „This Week” de la ABC. „Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut.”

El estimează că până la sfârşitul acestui an vor exista suficiente doze de vaccin. Însă variante ale noului coronavirus vor continua să apară. Cel mai probabil scenariu este că va fi nevoie de vaccinarea anuală împotriva COVID-19, spune şeful gigantului farmaceutic.

„Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela că vor continua să apară noi variante. De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel puţin un an şi cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală, dar nu ştim cu siguranţă, trebuie să aşteptăm,” a mai declarat şeful Pfizer.

Predicţii similare fac directorul Moderna şi şeful echipei de cercetare care a creat vaccinul AstraZeneca.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri