-3.8 C
Chișinău
vineri, 3 februarie, 2023

Procurorul anticorupție Victor Furtună face precizări privind arestul lui Stoianoglo „în vederea asigurării informării obiective a opiniei publice”

Must read

Comentarii recente

Procurorul anticorupție Victor Furtună a venit cu precizări privind reținerea și arestarea lui Stoianoglo „în vederea asigurării informării obiective a opiniei publice”.

Furtună susține că, „deși cazul este unul extraordinar, au fost aplicate proceduri standarde bazate pe prevederi legale, ceea ce a constatat și judecătorul de instrucție în cadrul examinării demersului procurorului de aplicare a măsurii preventive”, se arată într-o notă informativă publicată de Procuratura Anticorupție.

De asemenea, procurorul anticorupție Victor Furtună susține că, în cadrul cercetării circumstanțelor în care au fost comise faptele incriminate lui Alexandr Stoianoglo, sunt investigate inclusiv și acțiunile altor persoane.

Amintim că pe 8 octombrie, magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, au admis parțial demersul procurorului anticorupție Victor Furtună în privința arestării preventive a lui Alexandr Stoianoglo. Magistrații au emis mandate de arest la domiciliu pentru 30 de zile pentru procurorul general suspendat.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri