-1.2 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Procurorii anticorupție au solicitat mandat de arestare pentru 30 de zile și pentru adjunctul lui Stoianoglo, Ruslan Popov

Must read

Comentarii recente

Procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție au cerut mandat de arestare, pentru 30 de zile, în privința procurorului adjunct suspendat, Ruslan Popov, care a fost reținut sâmbătă, 9 octombrie, pentru 72 de ore.

Amintim că, sâmbătă, 9 octombrie, șeful adjunct suspendat al Procuraturii Generale Ruslan Popov, suspectat de îmbogățire ilicită a fost reținut pentru 72 de ore în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia. Procurorii anticorupție au deschis o cauză cu privire la îmbogățirea ilicită a șefului adjunct suspendat al Procuraturii Generale Ruslan Popov. Potrivit procurorului general interimar, dosarul pe numele lui Ruslan Popov a fost pornit în rezultatul analizei informațiilor din investigațiile jurnalistice și probelor acumulate.

Reținerea lui Ruslan Popov vine la scurt timp după ce pe 5 octombrie recent, a fost arestat și procurorul general, Alexandr Stoianoglo care în prezent se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri