-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Procuratura Generală a pornit urmărirea penală în privința achiziționării blanchetelor pentru pașapoarte

Must read

Comentarii recente

Procuratura Generală a dispus pornirea urmăririi penale în baza art.327 alin.(2) din Codul penal (Abuzul de serviciu) privind acțiunile pretins ilegale ale factorilor de decizie ai Î.S. CRIS Registru și Agenției Servicii Publice.

Astfel, potrivit investigațiilor preliminare au fost stabilite bănuieli rezonabile că, factorii de decizie din cadrul Agenției Servicii Publice, au încheiat contracte de prestări servicii și acorduri adiționale frauduloase, fără petrecerea procedurii de achiziții publice, în scopul favorizării unui agent economic concret, informează Procuratura Generală.

Prin urmare, sunt investigate circumstanțele în care aceștia sunt suspectați că au majorat nejustificat cantitatea și suma contractului pentru achiziționarea blanchetelor cu tehnologii de personalizare pentru actele de identitate din sistemul național de pașapoarte, permise de conducere și certificate de înmatriculare, fapt ce a prejudiciat interesele statului.

La moment, în cadrul cauzei penale vizate supra, se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru asigurarea investigării complete, obiective și sub toate aspectele a circumstanțelor acestui caz.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri