11.2 C
Chișinău
duminică, 28 noiembrie, 2021

Prințul Dimitrie Sturdza, la Chișinău

Must read

Comentarii recente

dimitrie sturdzaPrinţul Dimitrie Sturdza a vizitat astăzi Republica Moldova. La Chişinău, Alteţea Sa a depus flori la Ambasada României, în memoria victimelor de la clubul Colectiv din Bucureşti, şi la Ambasada Federaţiei Ruse pentru cei 224 de pasageri morți în urma prăbușirii unui avion în Egipt. Totodată, Dimitrie Sturdza a avut o întrevedere cu reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr, iar discuțiile au vizat situația social-politică din țara noastră.

Prinţul Dimitrie Sturdza a comentat situaţia actuală din țara noastră și i-a încurajat pe cetățenii care protestează de mai multe luni pentru o viață mai bună.

Totodată, Alteţea Sa este de părere că guvernanţii de la Chişinău nu se gândesc la interesele cetăţenilor, iar problema cea mai mare a țării noastre este fenomenul corupţiei.

Prinţul Dimitrie Sturdza a avut o întâlnire cu repezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr.

Dimitrie Sturdza, născut în anul 1938 la Iaşi, este om de afaceri, filantrop, descendent dintr-o dinastie nobilă. A fost botezat de Regele Mihai şi Regina Mamă, Elena. A început studiile în România, dar a părăsit ţara alături de familie în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și locuiește în Elveţia.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri