22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Primul comunicat al Consiliului Majorităţii Parlamentare, trimis de pe acelaşi server ca al hotelului Nobil

Must read

Comentarii recente

plahotniucMajoritatea parlamentară a trimis primul comunicat de presă în care anunţă despre o şedinţă de lucru care a avut loc marţi.

Mesajul a venit de la un aşa-numit serviciu de presă al CMPM, de pe adresa de email press@cmpm.md şi este semnat de Secretariatul Consiliului Majorităţii Parlamentare, de unde şi abrevierea CMPM, scrie unimedia.info.

„O simplă căutare pe nic.md arată că domain-ul cmpm.md a fost achiziţionat pe un singur an, la 18 ianuarie 2016, la trei zile după desemnarea candidaturii lui Pavel Filip. Mai interesante sunt datele despre DNS-urile acestui domain sau serverele unde este găzduit acesta”, scrie sursa.

1 nobilÎn aceleaşi articol se arată că tot aici este găzduit şi site-ul Hotelului Nobil, despre care s-a scris în presă că aparţine lui Vladimir Plahotniuc.

La aceeaşi adresă se află şi domeniul edelweiss.md, al fundaţiei cu acelaşi nume şi care de asemenea aparţine lui Vladimir Plahotniuc, mai scrie sursa.

Nicio surpriză însă, de vreme ce înainte de vizita lui Plahotniuc în SUA, un alt comunicat de presă, al PDM de această dată, anunţa în premieră că Vladimir Plahotniuc este coordonatorul noii majorităţi.

Preşedintele de onoare al democraţilor, Dumitru Diacov, spunea că Plahotniuc a fost ales în această funcţie pentru ca „să pregătească hârtiile, să adune materialele pentru coaliţie”.

2 nobilPrecizăm că în comunicatul majorităţii parlamentare se menţionează că deputaţii s-au întâlnit pentru „a discuta progresele făcute în îndeplinirea reformelor şi consolidarea încrederii în instituţiile statului, conform prevederilor din Foaia de parcurs dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană”.

Totodată, au fost stabilite etapele de lucru necesare pentru asigurarea unui mediu de afaceri şi investiţional atractiv, generator de locuri de muncă, dar şi pentru îndeplinirea angajamentelor asumate de guvernare în

3 nobilrelaţia cu societatea civilă.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri