3.2 C
Chișinău
miercuri, 1 februarie, 2023

Primarul de Trușeni și alți doi învinuiți au fost plasați în Penitenciarul nr.13

Must read

Comentarii recente

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a dispus 30 de zile de arest preventiv a celor trei invinuiți în dosarul „Primăriei Trușeni”: primarul de Trușeni, Stela Munteanu, arhitectului-șef și ex-șefului Întreprinderii Municipale a Primăriei.

Învinuiții vor fi plasați în Penitenciarul nr.13. Între timp, agentul economic a încheiat acord de recunoaștere a vinei și a fost eliberat.

Amintim că în cadrul investigaţiilor a ieșit la iveală şi tentativa de preluare abuzivă a unor proprietăţi care aparţineau unei locuitoare, în vârstă de 73 de ani, a comunei Truşeni. Există și imagini video din biroul primarului de Truşeni, unde s-a definitivat planul de preluare a averii. Datele dosarului arată cum primarul discută cu complicii săi planul de deposedare de avere a femeii singure. Complicii urmau să obțină încrederea femeii pentru a putea intra în posesia actelor originale de proprietate asupra casei de locuit din Truşeni, a unor terenuri, dar şi a unui apartament din capitală. Din discuţiile purtate, după cum scrie CNA, banii pe care i-ar fi obţinut după vânzarea proprietăţilor menţionate urmau să fie împărţiţi între membrii grupului.

Învinuiții riscă până la zece ani de închisoare.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri