-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Prim-ministra Natalia Gavrilița a participat, astăzi, la Consiliului șefilor de state membre ale CSI

Must read

Comentarii recente

Prim-ministra Natalia Gavrilița a participat, astăzi, la Consiliului șefilor de state membre ale CSI.

Natalia Gavrilița a ținut un discurs în care a atins și, inclusiv, despre criza gazelor cu care se confruntă Republica Moldova:

„Republica Moldova este interesată de o cooperare eficientă în sectorul energetic – și mizează pe soluționarea cât mai rapidă a problemei aprovizionării cu gaze naturale a țării noastre. Sunt sigur că abordarea propusă de noi va găsi înțelegere printre partenerii noștri”, a declarat Natalia Gavrilița.

Natalia Gavriliță a mai spus că țara sa este interesată „în consolidarea și dezvoltarea în continuare a legăturilor comerciale în cadrul CSI pe principii de egalitate și în condiții reciproc avantajoase. Piețele țărilor din Comunitatea Statelor Independente sunt bine cunoscute producătorilor și exportatorilor moldoveni”: 

„Suntem gata să furnizăm produse agricole competitive și de înaltă calitate, dar și produse industriale. Sunt sigură că țările noastre au un mare potențial pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale, care nu a fost pe deplin valorificat până acum. În opinia mea, una dintre sarcinile CSI este de a realiza acest potențial al cooperării comerciale și economice cât mai plenar.”

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri