15.6 C
Chișinău
duminică, 2 octombrie, 2022

Preţul pactului cu Plahotniuc

Must read

Comentarii recente

vladimir-plahotniucDeplăsările oficiale plătite din surse obscure sunt de condamnat, iar potrivit invitaţilor emisiunii “Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, problema cea mare este că nici reprezentanţii Uniunii Europene la Chişinău nu pot interveni.

Vasile Năstase: Este absolut revoltător. Unii vor zice că s-a economisit din bugetul de stat, pentru că Plahotniuc a plătit. Acest Plahotniuc a scos și va scoate înmiit în continuare. Acum Plahotniuc va spune că nu vrea cinci televiziuni, dar zece, iar ei vor semna pentru că le-a făcut favoare.

Valentin Dolganiuc: În RM, aceasta este o normă, așa se vede. Această frică lipsește, tot mai mult se coalizează în jurul furturilor, atacurilor raider și a estorcării banului public. Practic totul intră sub acoperișul câtorva persoane. Situația privind securitatea națională este gravă, dar nimeni nu ia atitudinte, nici președintele, nici premierul, nici Parlamentul. Sistemul bancar, în proporție de 70 la sută, este controlat de patru persoane, sistemul de asigurări este preluat la fel de aceste persoane. Mâine ne vom trezi că ei dictează și fac politica financiară din RM. Deja o fac. Cel mai grav e că nici exponenții UE în RM nu pot face nimic.

Valeriu Ostalep: Se fac astfel de decarații, dar lipsește reacția organelor de drept, a procurorilor, a SIS-ului. Și sunt enervat că această schemă este considerată de instituțiile europene „istorie de succes”.

Doru Dendiu: Când spuneți despre mafia și sistemul corupt de afaceri din RM, ce pretenții mai aveți la businessul din România să facă investiții aici. Să investească în ce, într-un sistem putrezit?!

Vasile Năstase: Au mers la Bruxelles ca să ne facă integrare europeană cei mai corupți oameni din Republica Moldova. Este urât și grav de tot.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri