-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Președinția a inaugurat pomul de Crăciun; A fost împodobit de Maia Sandu și copiii angajaților instituției prezidențiale

Must read

Comentarii recente

Adam și Tamara Begu sunt o familie de profesori din comuna Tohatin, care au donat Președinției Republicii Moldova un brad. Arborele a crescut în curtea lor mai bine de 23 de ani, iar acum el va fi simbolul sărbătorilor de iarnă la Președinție.

Pomul de Crăciun a fost inaugurat ieri de către președintele țării Maia Sandu și copiii angajaților instituției prezidențiale.

„M-am bucurat să-i cunosc ieri pe copiii colegilor de la Președinție, de la cei mai mici până la cei mai mari. Am colorat împreună jucării și am decorat Pomul de Crăciun. Moș Crăciun ne-a ajutat să aprindem luminițele Pomului de sărbătoare. Copiii au cântat și au dansat, iar noi i-am admirat. Tot ieri, cu ocazia inaugurării Pomului de Crăciun la Președinție, i-am cunoscut pe Adam și Tamara Begu, o familie de profesori din comuna Tohatin, care au donat instituției noastre bradul. Arborele a crescut în curtea lor mai bine de 23 de ani, iar acum el va fi simbolul sărbătorilor de iarnă la Președinție. Le mulțumim din suflet!”, a scris pe facebook Maia Sandu

Pentru toți cei care doresc să admire Pomul de Crăciun de la Președinție și să facă o fotografie cu el, ușile instituției vor fi deschise, de luni până vineri, între ora 17.00-18.00, iar sâmbăta – de la 12.00-13.00.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri