9.4 C
Chișinău
sâmbătă, 10 decembrie, 2022

Președintele Timofti analizează la rece legile votate în Parlament

Must read

Comentarii recente

images (3)„O să folosesc atîta timp cît va fi necesar pentru a studia legile. O să le promulg cât de curând posibil pe cele care îmi sunt clare, iar pe celelalte nu în mai puțin de 14 zile din ziua în care au venit. Eu încă nu le-am citit și nu pot să mă expun”, declară Nicolae Timofti

Referitor la modificările de vineri privind dreptul Parlamentului de a demite judecătorii Curții Constituționale, președintele nu pune la îndoială imunitatea judecătorilor, dar spune că la bază sunt argumente, deocamdată nestudiate de el. Nicolae Timofti exclude că este o hotărîre ghidată de interese politice.

Menționăm că Nicolae Timofti trebuie să promulge legilor privind mărirea pragului electoral, anularea legii privind sistemul electoral mixt și revocarea din funcție a lui Corneliu Gurin, susținute de PLDM și PCRM vineri în Parlament. Totodată, șeful statului urmează să analizeze decizia CC precum că Vlad Filat nu mai poate fi prim-ministru.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Da, Preşedintele d. Timofti se află la răscruce, îi este foarte şi foarte greu. Dar sper că el va promulga legile adoptate de Parlament vinerea trecută. Doar aşa, cît de cît va închide respiraţia imensei MAFII, instaurate în ţară, condusă de Plahotniuc şi căţeii, care se gudură, cînd acesta le aruncă cîte un os: A. Tănase -„marele” jurist şi trădător, Gimpu – marele trădător şi hapsin, Pleşca, Corochi, eminentul în ale mafiei- Poalelungi, Gurin-marele procuror. Dacă va proceda aşa, va rămîne un Preşedinte cu onoare, şi va mai fi Preşedinte, sper-ales de popor. Eu cred că el vede cum e prădată ţara, de aceşti indivizi, care nu mai au saţ, cu averi inmensurabile, case de lux, conacuri în Bucureşti. Vă urez CURAJ, d. Preşedinte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri