4.4 C
Chișinău
miercuri, 7 decembrie, 2022

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat retragerea trupelor ruse de la frontiera cu Ucraina, anunță serviciul de presă al Kremlinului.

Must read

Comentarii recente

putin-limbaj-corporal-studiat-de-PentagonÎn comunicatul de presă se menționează că exercițiile militare desfăşurate în această primăvară în regiunile Rostov, Belgorod și Breansk s-au încheiat.

„În legătură cu încheierea planului de primăvară pentru pregătirea trupelor, care presupune dislocarea la poligoanele din Rostov, Belgorod și Breansk, președintele Rusiei a ordonat ministrului Apărării să retragă militarii și să revină la locurile de dislocare permanentă pentru a continua pregătirea militară la poligoanele din apropiere”, se arată în mesaj.

Anterior, pe 7 mai, președintele Putin a declarat că Rusia și-a retras forțele armate de la frontiera cu Ucraina.

Potrivit liderului de la Kremlin, acest fapt poate fi verificat foarte simplu din cosmos, ceea ce americanii au și făcut.

Ulterior, s-a dovedit că Vladimir Putin a mințit. Departamentul de Stat al Statelor Unite a făcut publice fotografii de pe satelit, în care se vede concentrarea de trupe ruse lângă orașul Rostov-pe-Don, la 75 de kilometri de la frontiera cu Ucraina.

Potrivit Departamentului de Stat, pe 12 mai, tehnica militară rusă a rămas practic pe aceleași poziții, acolo unde era dislocată încă pe 23 martie.

sursa: jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri