-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Președintele Camerei de Comerț și Industrie „Moldova-China”, Boris Foca, este noul președinte interimar al „PRO Moldova”

Must read

Comentarii recente

Consiliul Național Politic PRO MOLDOVA l-a votat în calitate de președinte interimar al formațiunii pe Boris Foca, după ce președintele Andrian Candu și-a prezentat demisia.

Boris Foca este membru PRO MOLDOVA de la fondarea partidului, are 39 de ani, este lector universitar, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China. Are o bogată experiență de manager atât în afaceri, cât și în sectorul asociativ.

În aceeași ședință, Consiliul a aprobat o nouă componență a Biroului permanent și l-a desemnat pe Radu Crețu în funcția de secretar general al partidului, după demisia lui Vladimir Cebotari.

De asemenea, CNP a votat pentru instituirea funcției de secretar general executiv, alegându-l pe Igor Melnic în această funcție. 

Menționăm că, potrivit statutului formațiunii, Conducerea partidului urmează să fie aleasă la următorul Congres al Partidului PRO MOLDOVA. În același timp, organul de conducere între două congrese este Consiliul Național Politic.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri