8.6 C
Chișinău
joi, 2 decembrie, 2021

Popșoi: Majoritatea parlamentară va susține astăzi solicitarea Guvernului de a introduce Starea de Urgență în sectorul gazelor naturale

Must read

Comentarii recente

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a declarat în cadrul unui briefing de presă că majoritatea parlamentară va susține astăzi declararaea stării de urgență.

”Parlamentul, astăzi, va dezbate și va vota oferirea de pârghii necesare Guvernului, pentru a răspunde prompt provocărilor care stau în fața Republicii Moldova.

Astăzi, Guvernul va veni în plenul Parlamentului cu solicitarea de a institui Starea de Urgență. Parlamentul va sprijini acest demers, vorbesc în numele majorității. Avem încredere deplină în colegii de la Guvern și suntem dispuși să le oferim pârghiile necesare pentru a avea capacitatea de a răspunde prompt la provocări. 

În perioada Stării de Urgență Parlamentul va continua să muncească chiar și în lipsa sesiunilor plenare, vom pregăti un pachet legislativ consistent, așa încât după finalizarea stării de urgență, fie peste 30 de zile, fie mai devreme, să putem intra în forță și să votăm toate proiectele de legi necesare. 

Vreau să fac un apel către opoziție, să nu politizeze această situație complicată”, a declarat deputatul.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri