3.2 C
Chișinău
marți, 28 martie, 2023

Platforma „Demnitate și Adevăr” a expediat scrisori tuturor posturilor TV din Moldova

Must read

Comentarii recente

big-urmatorul-protest-al-platformei-da-va-avea-loc-pe-6-septembrie-autoritatile-au-obstructionat-mitingul-planificat-pentru-27-august.pngPlatforma Civică „Demnitate și Adevăr”, care organizează la 6 septembrie un nou protest în Piața Marii Adunări Naționale, a expediat scrisori tuturor posturile de televiziune din țară.

Membrii Platformei „DA” solicită în scrisoare presei să reflecteze în mod echidistant acțiunile organizației civice și să difuzeze, în calitate de spot social, un clip video în care cetățenii sunt anunțați despre protestul din 6 septembrie.

„Pentru a explica populației Republicii Moldova care sunt revendicările în adresa actualei puteri, pentru a avea acces la informații veridice și din prima sursă, vă solicităm să invitați membrii Grupului de Inițiativă a Platformei DA la emisiunile de dezbateri ale postului dvs. de televiziune, împreună cu reprezentanții altor entități civice sau politice”, se arată în scrisoare.

Potrivit organizatorilor, la protestul din 6 septembrie sunt așteptați în centrul capitalei în jur de o sută de mii de cetățeni.

„Platforma Civică Demnitate și Adevăr a pregătit un clip informativ legat de protestul din 6 septembrie pe care vă solicită să-l difuzați cu titlu gratuit, în calitatea sa de spot social”, se mai menționează în scrisoare.

Acesta este cel de-al 4-lea protest de anvergură pe care Platforma Civică Demnitate și Adevăr îl organizează în acest an, după cele din 5 aprilie, 3 mai și 7 iunie.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri