2.2 C
Chișinău
miercuri, 1 februarie, 2023

Platforma DA, prima reacție la Chișinău după ce premierul Cîțu a câștigat șefia PNL: Reiterăm importanța sprijinului pe care PNL ni le-a oferit în toți acești ani și viceversa

Must read

Comentarii recente

Platforma DA este primul partid din R. Moldova care a venit cu un mesaj după ce premierul Florin Cîțu a obținut victoria la șefia Partidului Național Liberal.

„Felicitări, dle Florin Cîţu, pentru câștigarea șefiei PNL. În calitate de președinte interimar al Platformei DA, țin să reiterez importanța parteneriatului nostru, prețuit prin prisma prieteniei și sprijinului necondiționat pe care Partidul Naţional Liberal ni le-a oferit în toți acești ani și viceversa.

Primarii și consilierii noștri au reușit să construiască poduri, ajutând la dezvoltarea comunităților noastre. La Chișinău sau București, știm că suntem printre prieteni de nădejde. Sunt încrezător că putem apropia și mai mult cele două maluri ale Prutului, în beneficiul românilor de pretutindeni,” a scris pe pagina sa de Facebook, președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri