8.9 C
Chișinău
miercuri, septembrie 22, 2021

Platforma DA a înregistrat grupul de iniţiativă pentru susţinerea candidatului la prezidenţiale; Andrei Năstase: „Preşedinţia este un mijloc pentru a scoate ţara din captivitate”

Must read

Comentarii recente

andrei nastase cecPlatforma Demnitate şi Adevăr a înregistrat grupul de iniţiativă pentru susţinerea lui Andrei Năstase în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale. Astfel, Platforma DA a depus documentele nesecare la Comisia Electorală Centrală.

„Noi avem o echipă care nu a făcut parte din sistem. Este nevoie de o nouă clasă politică şi Platforma vine cu o asemenea ofertă. Revendicările pe care le-am spus în PMAN trebuie să fie transformate în iniţiative legislative, care vor duce la îmbunătăţirea lucrurilor în RM. Sunt multe lucruri de realizat, trebuie de scos din captivitate instituţiile statului, trebuie să insistăm pe o anchetă internaţională privind jaful bancar şi întoarcerea miliardelor, dar şi pedepsirea celor vinovaţi”, a declarat Năstase după înregistrarea grupului de iniţiativă la CEC.

Totodată, Andrei Năstase a menţionat că Platforma DA va insista şi pentru alegeri parlamentare anticipate.

„Pentru mine Preşedinţia nu este un trofeu, este un mijloc pentru a scoate ţara din captivitate şi pentru a întoarce ţara pe făgaşul normalităţii. 25 de ani de sacrificIU este destul pentru o ţară ca a noastră”, a adăugat Andrei Năstase.

Precizăm că preşedintele grupului de iniţiativă este Alexandru Slusari.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri