-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Platforma DA a încheiat un Memorandum de colaborare cu partenerii din familia Partidului Popular European din Suedia

Must read

Comentarii recente

Reprezentanții Centrului Internațional Creștin Democrat din Suedia, membri ai Partidului Creștin Democrat și partenerii Plarformei DA în cadrul familiei popular europene, au efectuat o vizită la Platforma DA, pentru a încheia un Memorandum de colaborare care pune bazele unui parteneriat pe termen lung între cele două entități.

Memorandumul identifică angajamentul Platformei DA, un partid cu valori pro-europene care luptă împotriva corupției, de a se asocia și colabora cu Centrul Internațional Creștin Democrat, ca parte a programului său de Democrație Consolidată, având drept scop să consolideze influența în politică a femeilor din Europa de Est.

“ Azi am semnat Memorandumul de înțelegere dintre PlatformaDA și Centrul Internațional Creștin Democrat din Suedia, care își propune să consolideze influența în politică a femeilor din Europa de Est. Îi mulțumesc doamnei Ulrika Hoff, secretar general, și delegației sale pentru vizită și încredere că poate miza pe noi pentru a promova o agendă reformatoare, ferm ancorată în valori pro-europene ”, a declarat președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău.

„ Suntem bucuroși să colaborăm cu Platforma DA în acest moment critic pentru Moldova. Suntem impresionați de determinarea, integritatea și simțul datoriei pe care îl au membrii acestui partid și le dorim tot binele la viitorul Congres ”, a spus Ulrika Hoff, secretar general al Centrului Internațional Creștin Democrat din Suedia.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri