3.2 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

Platforma DA: A căzut ultima brumă proeuropeană de pe GBC; UE a condamnat regimul Plahotniuc de la cel mai înalt nivel

Must read

Comentarii recente

Uniunea Europeană a condamnat regimul Plahotniuc prin reacțiile dure după anularea alegerilor, iar următorul pas ar putea fi revizuirea regimului de liberă circulație, afirmă vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

Opoziția se referă la reacția dură venită din partea Înaltului Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, vicepreşedintelui Comisiei Europene, Federica Mogherini, precum şi a Comisarului European pentru Politica de Vecinătate şi Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn.

Într-o declarație comună, Mogherini și Hahn au atenționat că Uniunea Europeană așteaptă ca autoritățile Republicii Moldova să ia măsurile adecvate pentru a se asigura că sunt respectate rezultatele alegerilor din Chișinău, recunoscute de observatorii naționali și internaționali și care reflectă voința alegătorilor.

„A căzut ultima bruma proeuropeană de pe GBC. Azi Uniunea Europeană la cel mai ÎNALT nivel a condamnat regimul Plahotniuc. Oficialii europeni au punctat maximal de tranșant faptul că Moldova are o guvernare antieuropeană și antidemocratică. Mă tem că următorul pas ar fi revizuirea regimului de liberă circulație”, a declarat Alexandru Slusari.

 „În asemenea condiții nu mai există nici un gram de justificare pentru toți funcționari publici și polițiști să rămănă în serviciul DICTATURII. Riscați să vă murdariți irecuperabil palmaresul. Iar POPORUL are dreptul la nesupunere civică pașnică impotriva regimului MAFIOT și AUTORITAR, care este de vină că toate instituțiile statale sunt INVALIDE. „IMPORTANT SĂ FIM FOARTE-FOARTE MULȚI DUMINICĂ, 1 IULIE, ORA 14.00, în PIAȚA MARII ADUNĂRI NAȚIONALE”, a adăugat vicepreședintele Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri