-1.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Plahotniuc vrea să spele imaginea partidului și să continue nelegiuirile din umbră, de Valentin DOLGANIUC

Must read

Comentarii recente

F1674472-B57B-4852-B87F-058990126826_mw1024_n_sTrebuie să ne așteptăm la niște lucruri mult mai urîte, mult mai murdare și acum trebuie să fim mult mai vigilenți cu toate că va fi dificil. De această părere este fostul viceprim-ministru Valentin Dolganiuc. Analistul spune că deși Plahotniuc a ieșit din întuneric prin fraudă în 2010, cînd a intrat pe listele Partidului Democrat „pe ușa din spate”, acum iarăși trece în umbră și ceea ce urmează va fi mai urît decît a fost pînă acum.

Valentin Dolganiuc: “Cel mai probabil, în următoarele zile își va spăla imaginea să afișeze niște lucruri pe care le-a făcut. PD-ul este în cădere liberă. Potrivit unor sondaje interne ale partidului, ei nici nu trec pragul electoral. Plahotniuc urmărește două scopuri: să curețe fața Partidului Democrat și ce-i important – să continue din spate cu furturile, raidurile, fără să prejudicieze imaginea PD-ului. Are siguranța că nu va fi urmărit de justiție, arestat, pentru că, în primul rînd organele de forță sunt în mînile lui și mai are garanția că Filat nu poate face nimic cu PLDM, întrucît nu are imunitate parlamentară și ar putea să fie arestat. Așa deci, înțelegerile anterioare dintre Filat și Plahotniuc sunt perfect valabile și astăzi.

Că va merge prin raioane, sate, sunt povești pentru neștiutori. De cîte ori a mers Plahotniuc la ospătăria din Zîmbreni să stea la masă cu bătrînii. A fost o dată și atunci s-a temut să mănînce, fiindcă era prea periculos pentru sănătatea lui. Cu atîta fast electoral a fost mediatizată deschiderea acelei cantine.

Cine-i în fruntea CNI? Cine-i în fruntea CNA?  Oamenii lui Plahotniuc. N-o să fie nici un control. De aceea nu ne rămîne decît să fim mult mai vigilenți”.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri