3.2 C
Chișinău
marți, 28 martie, 2023

„Plahotniuc se îmbogățește din pașapoartele biometrice”

Must read

Comentarii recente

plahotniucPreţul pentru paşapoartele biometrice este exagerat, iar profitul de milioane obținut din perfectarea acestora ajunge la oligarhul Vladimir Plahotniuc. Este declarația deputatului PCRM Grigore Petrenco. Acesta a cerut din nou audieri parlamentare privind activitatea întreprinderii de stat „Registru”.

„Solicităm repetat organizarea audierilor parlamentare a ministrului Tehnologiei, Pavel Filip, subalternul oligarhului Vlad Plahotniuc, în legătură cu activitatea întreprinderii de stat „Registru”. Costurile pașapoartelor sunt exagerate”, a declarat Grigore Petrenco.

„Vrem să știm ce firme off-shore sunt implicate în aceste scheme și unde ajunge profitul de milioane din această afacere. De ce cetățenii Republicii Moldova trebuie să scoată ultimii bani pentru aceste pașapoarte biometrice și pentru îmbogățirea lui Vladimir Plahotniuc și a acestei organizații politico-criminale”, a mai spus Petrenco.

Președintele parlamentului, Igor Corman, care este coleg de partid cu Vladimir Plahotniuc, nu a comentat acuzațiile, iar plenul legislativului a respins propunerea lui Grigore Petrenco.

Ministrul Tehnologiei Informației, Pavel Filip, este plecat într-o deplasare în China, alături de alți membri PD, inclusiv Vladimir Plahotniuc.

Costul unui paşaport biometric eliberat în 30 de zile este de 700 de lei.

sursa: jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri