-0 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Plahotniuc pregăteşte un nou atac la adresa opoziţiei antioligarhice; Andrei Năstase: „Proxenetul penal şi politic terorizează o ţară întreagă de frica puşcăriei”

Must read

Comentarii recente

maia-si-andreiOligarhul Vladimir Plahotniuc pune de un nou atac denigrator la adresa liderilor mişcării antioligarhice. Potrivit liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, prim-vicepreşedintele PD recurge la astfel de metode, pentru că înţelege că se apropie sfârşitul dictaturii sale şi este gata de orice pentru a nu pierde puterea.

„Proxenetul penal şi politic, Plahotniuc, terorizează o ţară întreagă de frica puşcăriei. După ce a jefuit cetăţenii de miliardele acumulate în visteria statului timp de zeci de ani şi i-a obligat prin legi strâmbe să muncească ca nişte robi următorii 25 de ani, proxenetul e în stare de orice pentru a se menţine la putere. În zilele următoare, piticul va intoxica opinia publică cu materiale mai mult decât denigratoare la adresa opoziţiei antioligarhice, cunoscând, cu exactitate, că unicul candidat care este în stare să-i apropie sfârşitul este de neoprit. După ce tentativa criminală a psihopatului de a răspândi printre enoriaşi inepţii din domeniul său fantasmagoric a eşuat lamentabil, invenţiile sale cu pedofili, minorităţi sexuale şi alte bazaconii psihopatice vor fi răspândite de holdingul mediatico-terorist, întreţinut din miliardele furate de la oameni”, scrie Andrei Năstase.

„Criminalul Plahotniuc e în agonie. Orice ar face, nu ne poate opri din drumul nostru către marea schimbare. Pe 30 octombrie, trebuie să-i dăm lovitura de graţie, votând DA MAIA SANDU!”, a conchis liderul mişcării protestatare.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri