22.2 C
Chișinău
joi, 18 august, 2022

Plahotniuc, cu „inamici serioşi” în Rusia; „Liderul PD nu poate fugi nici măcar cu avionul”

Must read

Comentarii recente

plahotniuc-iaralovOligarhul Vladimir Plahotniuc a nimerit în propria capcană. Acesta a ajuns să controleze în întregime Republica Moldova, însă nu şi-a construit şi o strategie de „exit”. Or, dacă pierde controlul în RM, asta ar însemna sfârşitul pentru Plahotniuc. De această părere este activistul civic Valeriu Paşa, care afirmă că relaţiile lui Plahotniuc cu „oameni influenţi” din Federaţia Rusă s-au înrăutăţit din cauza celor 22 de miliarde de dolari din Rusia spălate prin RM.

„Există o tensiune foarte mare între Plahotniuc şi oameni influenţi din Federaţia Rusă. Având inamici atât de influenţi în Federaţia Rusă, Plahotniuc nu poate să fugă nici măcar cu avionul. Cert este că Plahotniuc şi-a făcut nişte inamici foarte influenţi în Federaţia Rusă. Plahotniuc este atât de şmecher că până la urmă s-a şmecherit şi pe el. El controlează totul, dar nu şi-a făcut o strategie de „exit”. El este „condamnat” să controleze RM. În momentul în care pierde RM, el se expune pericolului. S-a băgat într-un colţ de unde nu poate ieşi”, a declarat Valeriu Paşa, în cadrul emisiunii „Alb&Negru” la Unimedia.

Totoată, Valeriu Paşa spune că nota înmânată de conducerea RM ambasadorului rus demonstrează lupta care se duce la nivel înalt între cercuri influente din Moldova şi Federaţia Rusă. „Nota respectivă este parte a unei lupte duse la nivel foarte înalt, de oameni foarte influenţi din administraţie”, a adăugat activistul, care crede că, deşi oficial nu se menţionează numele politicianului în privinţa căruia Moscova a transmis cel puţin 15 solicitări de punere sub monitorizare internaţională, ar fi vorba anume despre Vladimir Plahotniuc.

„Din presă demnă de încredere înţelegem că este vorba despre dl Plahotniuc, care nu este nici demnitar, nici funcţionar public în RM ca să fie protejat. Pentru RM, Plahotniuc este un simplu cetăţean. Faptul că ei nu fac publice aceste informaţii trezeşte semne de întrebare”, a adăugat Valeriu Paşa.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri