9.2 C
Chișinău
luni, 29 noiembrie, 2021

PD, PLDM, PL – adio! Bine ați venit, Ion Sturza, Maia Sandu și Platforma DA

Must read

Comentarii recente

demnitate si adevarNu pot să nu-mi ascund bucuria. În prag de Crăciun Republica Moldova a primit o alternativă. Până acum eram prizonierii unor partide care ne șantajau cu multă nerușinare. ”Da, om fi noi răi și corupți, dar suntem singurii care vă ducem în Europa. Dacă nu ne votați pe noi, vin rușii, vin renații, vin dodonii…”

M-am săturat de atâta șantaj emoțional, politic, geopolitic. În sfârșit putem spune, fără strângere de inimă, adio, PD, PLDM, PL. Ați avut șansa voastră, dar ne-ați dezamăgit profund. Certuri, excrocherii, scumpiri, un furt de un miliard, debandadă, țara nu are guvern, dezamăgiri, pierderea finanțărilor și multe alte chestii. Dezamăgirea mea este până la cer, vă garantez că nu sunt singurul care gândește așa. O țară plină de dezamăgire.

Alegerile anticipate o să vă măture de pe scena politică, stimabili oligarhi. Sper să fie așa. Doar nu sunteți unici. Nu sunteți de neînlocuit. Iată că Ion Sturza, Maia Sandu și Partidul Plaforma DA vă pot eclipsa într-o secundă. Nu știu care o să fie soarta domnului Leancă, dar dacă va continua să stea în barca oligarhilor se va scufunda o dată cu ei. Cu PLDM lucrurile sunt clare, Filat și-a făcut-o cu mâna sa. I-a alungat pe oamenii care l-au făcut mare, s-a înconjurat de oameni fără priză la public, iar acum prohodul îi este asigurat. PD speră încă să mai ia cele 6 procente ca să treacă pragul electoral.

Așa că a pus tunurile mediatice pe Maia Sandu, pe Ion Sturza, pe Platforma DA. Numai că s-a demonstrat până acum – în loc să îi distrugă, îi ajută. Spor la campania electorală în folosul groparilor voștri, stimabili jurnaliști, postaci, analiști de cur’te. Cu PL-ul treaba este la fel de simplă. Și-au reactivat demersurile Unioniste, apelurile românofile. PL vine de la PLictiseală, probabil. O să aflăm din nou de înaintașii dânșilor, că au luptat de 20 de ani… Păcat de Chirtoacă! Mă rog, dacă el îl ține în spate pe unchiul său, e treaba lui. Una peste alta, dacă adevărații Unioniști din Moldova își fac partid, PL-ul este mort.

Așadar, nu este greu de observat că vă este frică de alegeri ca dracul de tămâie, stimabile partide de la putere. Se vede în disperarea cu care atacați alternativele voastre. Mi-a plăcut în special reportajul de la Publika TV – o mostră de manipulare ieftină. Și nu o zic doar eu. Apropo, imaginile video le-ați scos de pe site. Totuși, asta demonstrează cu prisosință ce ne așteaptă dacă domnul Plahotniuc ajunge premier. Așadar, noi, alegătorii, avem cu ce vă înlocui. Și o s-o facem fără să crâcnim. Prea ne-ați dezamăgit.

Poate că plecarea voastră va fi și o învățătură pentru Ion Sturza, Maia Sandu și Platforma DA. Aceștia trebuie să înțeleagă clar, dacă fură – OUT! Și încă o chestie, dragi politicieni care reprezentați acum alternativa, nu uitați să lăsați instituțiile să aresteze hoții, fie că sunt de la Plahotniuc, de la Ghimpu, de la Filat, fie că o să provină din propriile voastre partide. Nici voi nu sunteți unici și de neînlocuit.
Vitalie Cojocari

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri