6.2 C
Chișinău
vineri, 24 martie, 2023

PD insistă ca Vlad Filat să plece, altfel inițiază procedura de demitere

Must read

Comentarii recente

658x0_Marian_Lupu_2Acum câteva minute, Marian Lupu a anunțat decizia luată de Biroul Executiv al partidului pe care îl conduce. PD cere insistent demisia premierului Filat. Potrivit lui Lupu, acest Guvern și-a pierdut credibilitatea și nu mai este niciun rost ca să-și continue activitatea.

Liderul PD spune că dacă în scurt timp, Vlad Filat nu își va anunța demisia, democrații ori vor propune propria lor inițiativă de acordare a votului de neîncredere, ori vor susține alte propuneri făcute de alți deputați.

Amintim că, în dimineața acestei zie, Mihai Godea a anunțat că va propune spre semnare tuturor fracțiunilor și deputaților, un proiect de hotărâre privind acordarea votului de neîncredere Guvernului. Pentru ca inițiativa să fie supusă dezbaterilor este nevoie de semnăturile a 26 de deputați.

Anterior, Vlad Filat a spus că demisia sa ar însemna alegeri anticipate. Reamintim că pe 13 februarie 2013, PLDM a anunțat că se retrage din acordul de constituire al alianței de guvernare. Din acel moment,  funcția lui Vlad Plahotniuc, cea de prim-vicepreședinte al Parlamentului a fost lichidată, iar Vlad Plahotniuc, Marian Lupu și Mihai Ghimpu au cerut în mai multe rânduri demisia premierului.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

  1. vartinata zero este varoina toptima la moemnt pentru RM.
    AIE2 a fost distrusa, or se plecaa de la varinta zero – demisia la toti si lui Filat si lui Lupu, or revolutie si Jos cu Filat si tot clanul sau de contanadisti!

  2. Draga intelectuale,LUPU! ce inseamna „acest Guvern si-a pirdut credibilitatea”?Inteleg ca va deziceti de faimosii ministri PD-isti si de responsabilitatea pe care si-a asumat-o PD,delegandu-i intrun Guvern de coalitie!!!?? Sunteti bravo!Va dati cu fundul la gard?Ce mishel mai sunteti!!? Doar de remanierele cerute cu atata insistenta de Filat, nu doriti sa spuneti nimic? Sa bagi sula in coastele premierului in asa mod este cel putin o crima morala,nemaivorbind de una politica!!!Prin urmare il shantajati pe Filat in cel mai barbar mod,care dupa mine,trebue sa moara pe campul de lupta cu onoare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri