-3.9 C
Chișinău
joi, 20 ianuarie, 2022

PCRM mai face o încercare de a demite Guvernul

Must read

Comentarii recente

GRI9630-e1329217064263Deputaţii se întrunesc astăzi în şedinţă pentru a dezbate moţiunea de cenzură înaintată de comunişti săptămîna trecută. De data aceasta, PCRM consideră că parafarea Acordului de Asociere şi Liber Schimb s-a produs după „o logică perversă”.

În şedinţa de joia trecută, liderul comuniştilor Vladimir Voronin a declarat că textul Acordului a fost tăinuit de Parlament şi popor, fapt pe care PCRM îl consideră o crimă gravă împotriva poporului și statului Republica Moldova.

Menţionăm că şedinţa va începe la ora 15:00.

În altă ordine de idei, precizăm că deputaţii urmează să examineze în următoarele ședințe un pachet de legi anti-corupție din sistemul judecătoresc și din cel public, precum și bugetele instituțiilor, dar și Bugetul de Stat pentru anul 2014.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

  1. „Pe când Planul Kozac,care prevedea federalizarea ţării şi păstrarea prezenţei militare ruse în regiunea transnistreană pentru câteva decenii, a fost parafat de liderul comunist,Vladimir Voronin,pe atunci şef de stat,fără să fie supus unui referendum, deşi este subiect de referendum naţional.” Declaraţia a fost făcută de premierul Iurie Leancă, în plenul şedinţei Parlamentului. „Acesta a fost parafat de dumneavoastră, domnule Voronin.Dacă ar fi fost semnat şi dacă intra în vigoare, ar fi atentat la suveranitatea ţării”, a spus premierul. Daca sincer,apoi eu il credeam pe Leanca mai altfel.Ziceam in sinea mea,ca daca este diplomat de cariera,merita stima mea,dar uite ca dupa o astfel de declaratie in Parlament mi-a schimbat radical aceste convingeri.Un adevarat diplomat nu ar fi spus astfel de erori,jongland cu „fapte subte din deget”.Ii atrag atentia dlui,ca in declaratia lui exista cuvintele:”…Dacă ar fi fost semnat şi dacă intra în vigoare, ar fi atentat la suveranitatea ţării”??? Pai domnule Leanca a fost semnat,a intrat in vigoare sau nu? Daca nu,atunci de ce „tulburi apele”,dle,pentru ca n-ai dreptul sa faci astfel de gafe,mai ales in functia de Prim-ministru!

  2. Tristă situaţie! Mentalitatea cetăţenilor RM, a fost deformată de-a lungul anilor, sub influenţa ruşilor. PCRM-ul este compus din nişte indivizi, străini poporului băştinaş. Aceştea lucrează în folosul imperiului rusesc, fiind din gros plătiţi. Oare chiar nişte venetici, cum sunt, Г. Петренко, Тодуа, В. Шова, И. Шупак, Старыш, etc, cu susţinerea lichelelor şi căţeilor autohtoni ca- Iurcic Muntean, Muşuc, Petcov, Reşetnicov etc, jidanilor -Tkaciuk şi Reidman,să ne deie lecţii în ce limbă vorbim şi cum se numeşte limba? Ciar acest popor, este total lipsit de demnitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri