3 C
Chișinău
marți, 18 ianuarie, 2022

Paulina Enachi, o fetiţă de doar un an şi jumătate, s-a născut cu o maladie extrem de gravă şi are nevoie de ajutorul nostru

Must read

Comentarii recente

A primit un diagnostic crunt chiar din primele clipe de viaţă, iar singura ei salvare este o intervenţie urgentă la o clinică din Turcia. O fetiţă de doar un an şi jumătate s-a născut cu o maladie extrem de gravă şi are nevoie de cel puţin 35 de mii de dolari pentru investigaţii şi tratament, inclusiv chirurgical. Împreună putem pune mână de la mână pentru a salva viaţa Paulinei Enachi. 

Mama Paulinei a observat că ceva nu este în regulă cu fetiţa ei imediat după ce a adus-o pe lume. Micuţa s-a născut cu un hemangiom, o tumoare extrem de rară a vaselor de sânge. Maladia îi pune viaţa în pericol şi nu-i permite să aibă parte de o copilărie luminoasă.

Medicii care au examinat-o până acum pe Paulina nu au îndrăznit să opereze fetiţa, s-au temut că n-ar rezista. Unii chiar au propus amputarea, lucru pe care părinţii nu l-au putut accepta.

Tot ce-şi doresc acum părinţii Paulinei este să o vadă sănătoasă. Dar pentru aceasta au nevoie de o speranţă – un medic care să poată salva micuţa. L-au găsit la mii de kilometri, în Turcia, însă nu dispun de banii necesari. Soţii trebuie să adune 35 de mii de dolari, o sumă mult peste puterile lor, de aceea fac un apel la solidaritate şi generozitate.

Pe pagina Caritate.md, la capitolul „Din inimă pentru Paulina Enachi”, oricine poate face o donaţie pentru a salva un copil nevinovat. Împreună putem face lucruri măreţe!

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri